KFUM Spejderne

KFUM Spejderne

Skivehus gruppe

Ny spejder august 2020?

6. juli 2020 · Opslag · Skrevet af kfumspejderneskive

Overvejer dit barn at starte til spejder efter sommerferien 2020, så kig jer omkring på vores hjemmeside mht. hvad enhederne laver, hvornår de mødes, hvor de mødes, og hvem deres ledere er. Børnene er velkommen til at komme og prøve 3 gange inden man melder sig til, så man ved, om spejder er noget for ens barn. Har I spørgsmål, så er I også meget velkommen til at kontakte en leder for enheden. I finder navne og kontaktoplysninger her på hjemmesiden.

Vær opmærksom på at flere enheder allerede nu er fyldte og har venteliste. Her er det ikke muligt at komme og prøve spejderlivet – men man er velkommen til at blive skrevet på venteliste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*